Geen categorie

Werkbanken

Bekijk de werkbanken van 123magazijninrichting.nl. Op de site zie je de topkwaliteit werkbank op wielen, of een gebruikte werkbank tegen een lage prijs, of een superhandige META werkbank met een stelling eraan vast. Terwijl in veel bedrijven met inpaktafels wordt gewerkt, kan ineens een werkbank handiger zijn. Een werkbank kan veel meer verdragen dan een inpaktafel. Als je dan ook nog kiest voor een META werkbank als inpaktafel, dan heb je gelijk die handige stelling voor dozen, plakband, vulmateriaal, en wat je nog meer nodig hebt om verzendingen klaar te maken. Lees verder in deze tekst over werkbanken, welke soorten er zijn en waar die toegepast worden.

Een werkbank is overal handig

Het is online niet te zien hoe handig werkbanken zijn, en waar die zoal geplaatst kunnen worden. Zo’n Stow werkbank met een opbergboard onder het werkblad is bijzonder handig in een schuur, garage of kelderbox. Mocht je als particulier de prijs te hoog vinden, dat is logisch want je kan niet afschrijven, dan kun je kiezen voor een gebruikt exemplaar. Dan is de werkbank al voor een gedeelte afgeschreven bij een bedrijf, en heb je voordelig een werkbank in je schuur, garage of kelderbox die een leven lang meegaat. Een werkbank in huis, gebruikt of nieuw, is altijd handig met klussen in en om het huis.

Zelfs maatwerk is mogelijk, ook al zijn er verschillende standaard maten

Voor particulieren zullen de standaard afmetingen meestal wel goed zijn, maar bij bedrijven zit dat soms anders, en werkt maatwerk beter en efficiënter. Het is dan het handigste om contact te leggen met 123magazijninrichting.nl om te informeren naar de mogelijkheden voor een werkbank op maat. Tevens is het mogelijk om het frame van de werkbank in de bedrijfskleur te laten spuiten. Maatwerk is dus tweeledig, het formaat en de kleur. Alle werkbanken van 123magazijninrichting.nl uit Wierden voldoen aan alle normen zoals met brandveiligheid. Op de werkbank slijpen of solderen zal geen gevaar op brand opleveren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *