Tip

Streep deze dingen van je bucketlist!

In ons leven zijn er altijd bepaalde dingen die we al jaren willen doen, maar het komt er alleen nooit van. Het zijn vaak niet de alledaagse dingen, maar wel dingen waarvoor we uit onze comfortzone moeten stappen. Het kunnen ook dingen zijn die niet zo gemakkelijk te regelen zijn. Het kan hierbij gaan om dure dingen, maar ook om hele persoonlijke dingen. Het vergt wat tijd om zulke dingen te regelen en vaak belanden bovenstaande dingen op je bucketlist. Je bucketlist is simpelweg een lijst van dingen die je in je leven nog wilt doen. Veel mensen hebben wel wat ideeën en gedachtes hierover, maar doen hier op de lange termijn uiteindelijk weinig mee. Door het op te schrijven kun je ook daadwerkelijk toe werken naar een speciaal iets op je bucketlist. Misschien heb je er nooit over nagedacht, maar misschien kan ik je inspireren met mijn bucketlist!

Spannende dingen

Er zijn een aantal spannende dingen die ik al een hele lange tijd op mijn bucketlist heb staan. Het zijn ook gelijk wel activiteiten waarvoor ik flink uit mijn comfortzone moet stappen. Ik heb bijvoorbeeld ooit een tv programma gezien, waar ze in Zuid-Afrika van een enorme brug af gingen bungeejumpen. Op het moment dat ik het zag kreeg ik de zenuwen en de rillingen liepen mij al over het lijf. Toch was dit vanaf dat moment iets wat ik echt nog een keer wilde doen. Helaas is een reis naar Zuid-Afrika niet zo 1,2,3 geregeld en betaald, dus ik spaar nu al een lange tijd om dit ooit van mijn bucketlist af te strepen. Ook wil ik nog een keer een tatoeage nemen. Ik heb het altijd al prachtig gevonden, maar om de stap te maken vind ik nog erg spannend. Ook hiervoor moet je eerst gespaard hebben, want een tatoeage is niet goedkoop!

Spirituele dingen

Op mijn bucketlist staan ook een aantal spirituele dingen. Ik ben van nature spiritueel ingesteld, maar ik heb hier nooit echt iets meegedaan. Ik wil eerst nog wel een aantal mediums online spreken en daarna wil ik ook nog een keer voor een fysieke ervaring gaan. Dit wil ik dan doen in een combinatie naar een land als thailand. Een keer als die grote Buddha beelden bezoeken lijkt mij enorm inspirerend en spiritueel. Je gaat dan echt als het ware naar de bron van spiritualiteit en ying & yang. Het zijn mooie doelen en het geeft je ook een doel om naar toe te werken. Heb ik jou geïnspireerd en begin jij ook aan een bucketlist?