Tip

Een polo drukken goedkoop? Reken maar!

Wanneer je graag polo's draagt, kom je waarschijnlijk telkens weer uit bij dezelfde (dure) merken. Daar is niks mis mee, maar een beetje variatie zou wel fijn zijn. Zeker wanneer het hartje zomer is en je eigenlijk iedere dag een schone polo aan wilt. Maar ja, een hele stapel dure polo's op voorraad hebben liggen, daar zijn de meeste mannen niet zo van. En dus wordt het tijd om wat anders te bedenken. Een polo bestellen en deze laten bedrukken, bijvoorbeeld. Een polo drukken goedkoop is een goede optie. Deze polo's zijn van de beste kwaliteit én je hebt altijd een uniek item aan. Want jij ontwerpt de bedrukking zelf!

Een polo drukken goedkoop? Reken maar!

De basisprijs voor een herenpolo is namelijk maar € 8,00! En dan heb je wel een kwaliteitspolo in handen. Deze polo's zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en ze worden allemaal, voor een kleine meerprijs, voor je bedrukt. Zo heb je voor nog geen € 15,00 een uniek item met daarop je eigen tekst of afbeelding. Dat valt je mee hé? Dan zal dit je ook meevallen: de polo's kunnen gewoon in de wasmachine worden gewassen. Even uithangen en zó weer aantrekken. Ideaal natuurlijk! De bedrukking blijft mooi!

Een polo laten bedrukken voor je kind

Dat is ook een leuk idee! Je kind kan zelf de teksten bedenken (denk bijvoorbeeld aan kreten uit bekende games of tv-series). Jullie kunnen de polo's samen selecteren en het ontwerp maken. Zo heeft je kind zijn of haar eigen unieke polo. Als dat geen goed idee is, dan weet ik het ook niet meer! Let bij het uitzoeken van de polo's wel even goed op de maatvoering. Sommige modellen vallen wat groot, andere misschien wat kleiner. Hou daarom goed de maattabellen in de gaten, dan weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.

Begin zelf een kledinglijn!

Want je kunt zo goed als alle kledingstukken laten bedrukken. Van hoodies tot jassen, van caps tot broeken. Heb jij een uniek stopwoordje? Doe er dan je voordeel mee en bestel kleding, in de juiste maat en kleur, met daarop jouw egen tekst. Natuurlijk kun je ook voor je bedrijf een kledinglijn maken. Zo lopen je medewerkers altijd, zomer of winter, in kleding die voorzien is van de bedrijfsnaam en het logo. Dit vergroot de herkenbaarheid, maar geeft ook een groepsgevoel. Je kunt ieder item los bestellen, er zijn geen minimale hoeveelheden waar je je aan dient te houden.