Geen categorie

Opzoek naar het perfecte overhemd voor heren

Kleding kopen is iets wat ik altijd lastig heb gevonden. Ik vind het wel heel erg leuk om te doen. Winkel in winkel uit, opzoek naar leuke kleding en accessoires. Klinkt vast niet heel erg mannelijk zoals ik het nu vertel. Maar ik en mijn vrienden maken er juist een leuk uitje van. Twee keer per jaar ga ik met twee andere vrienden nieuwe herenkleding kopen. Meestal een keer in de winter en vlak voor de zomer. We noemen het dan de nieuwe voorraad inslaan. We kopen dan vrijetijdskleding maar ook nieuwe kleren voorop de werkvloer. Zo zorgen wij ervoor dat we er altijd representatief uitblijven zien in ons privéleven en bij werk gerelateerde activiteiten. 

Grote zoektocht

Afgelopen weekend was het weer zo ver, ik en mijn vrienden zouden de stad in gaan. We vertrokken al vroeg, dit doen we altijd, de winkels zijn dan namelijk nog rustig. Zoals ik in het begin al zei, vind ik winkelen heel leuk maar ook heel lastig. Wat het zo lastig maakt is dat ik heel lang en slank ben. De meeste kleren passen mij dus lastig. Het lastige vind ik om een goed overhemd te vinden. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat een overhemd goed past. Hij mag niet te wijd vallen maar ook weer niet te strak zodat het lijkt alsof het knoopje op springen staat. Door mijn bouw vallen overhemden vaak een beetje los en ziet dit er niet netjes uit. Mijn doel die dag was dus om goede overhemden heren te vinden. In het begin ging dit nog niet heel goed. Wel liepen mijn vrienden tegen veel mooie aanbiedingen aan voor nieuwe vakantie kleren. We hebben allemaal een gave zwembroek gekocht met een gekleurd shirt erboven. We kregen direct nog meer zin in aankomende zomer. 

Eindelijk gevonden

Rond lunchtijd gingen we even zitten op een terrasje om wat te eten en te drinken. Daarna vervolgende we onze zoektocht naar het perfecte overhemd. Bij de vierde winkel viel mijn oog opeens op een goed heren overhemd. Dit leek wel eens een perfecte pasvorm voor mijn lichaam te zijn. Snel zocht ik mijn maat en deed het overhemd in mijn mandje. In de paskamer bleek het een heel mooi overhemd met blokjes te zijn die precies goed over mijn schouders viel. Ook bij mijn heupen sloot het overhemd goed aan. Ik kwam stralend het pashokje uit. Eindelijk was het gelukt om een perfect overhemd voor mij te vinden. Mijn dag was helemaal geslaagd en ik wist wat ik maandag naar mijn werk zou aandoen. Kleding is namelijk heel belangrijk op mijn werk. Ik kan iedereen die lang en slank is dit overhemd zeker aanraden!