Geen categorie

Opleiding administratief medewerker

Een opleiding administratief medewerker is bijna een garantie voor een afwisselende baan. Want geen enkele administratief medewerker doet precies hetzelfde als zijn collega’s. In de opleiding administratief medewerker leer je alle veel voorkomende werkzaamheden op kantoor uit te voeren. Daarbij moet je denken aan het aannemen van telefoontjes, archieven bijhouden, post afhandelen, e-mails opstellen en versturen, afspraken maken, de agenda’s van de overige medewerkers bijhouden, etc. Als administratief medewerker ben je hard op weg om de spil van het kantoor te worden. Het fijne van de opleiding administratief medewerker is, dat je daarna meteen aan de slag kunt.

Wat kun je met een opleiding administratief medewerker?

Na het voltooien van de opleiding administratief medewerker heb je een brede kennis van het werk dat op een kantoor wordt gedaan. Met deze opleiding kun je gemakkelijk een baan krijgen, want werkgevers hebben veel van dit soort werk liggen. Als er een onderdeel is in de opleiding dat je specifiek aantrekt, kun je de opleiding administratief medewerker ook gebruiken als basis voor een specialisatie. Bij Fabius Opleidingen wordt deze opleiding standaard al als basisopleiding gebruikt voor veel administratieve opleidingen. Wie bijvoorbeeld secretaresse wil worden krijgt altijd als voorbereiding de opleiding administratief medewerker aangeboden.

Kenmerken

De opleiding administratief medewerker worden gegeven door Fabius Opleidingen. Deze opleiding wordt in bijna alle 50 leslocaties verdeeld over Nederland aangeboden. Als cursist hoef je dus nooit lang te reizen. In totaal duurt de opleiding 30 lessen van een dagdeel, die één keer per week worden gegeven. Je kunt zelf kiezen of je de lessen in een ochtendsessie of in een avondsessie wilt volgen. Tijdens de onderdelen waar een computer voor nodig is, wordt een laptop ter beschikking gesteld. Het slagingspercentage van deze opleiding is heel hoog, liefst 90 procent haalt zijn diploma in één keer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *