Tip

Op reis naar Spanje!

Wat is leuker dan een 3 daagse stedentrip? Heb jij maar een aantal dagen vakantie en wil jij graag even weg? Dan is een stedentrip sevilla he-le-maal geschikt voor jou. Je zult je bevinden in een heel andere klimaat, atmosfeer en cultuur. Precies waar jij naar op zoek bent dus!

Sevilla: een wonderbaar stad

Het is niet gek dat Nederlanders jaarlijks op reis naar Spanje gaan. Spanje is namelijk een stad met cultuur en een heerlijke temperatuur. Het is dus een geweldige stad om te genieten van de zon, zee en strand. Ook de steden en mensen zijn bijzonder. De steden hebben ieder zijn eigen specialiteiten en bezienswaardigheden. Ze staan bijvoorbeeld bekend om hun geweldige traditionele dansen. Je kent ze vast wel, de mooie dames in de de uitdagende rode jurkjes en de heren in de glimmende zwarte pakken. Spanjaarden houden van muziek en combineren dit dan ook met hun dansen. Denk aan de flamenco danseressen die je zult zien tijdens jouw stedentrip sevilla. In elke straat zul jij gegarandeerd de noten van de Zuid-Spaanse muzikanten horen. De gastvrije Spanjaarden zullen jou helemaal thuis laten voelen! Of jij uiteindelijk wilt vertrekken naar Nederland? Dat zal natuurlijk een raadsel blijven. 

Bezienswaardigheden

Wat kun je verwachten van jouw 3 daagse stedentrip? Je kunt verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Denk hierbij aan de kathedraal Giralda Toren. Deze wordt beschreven als de grootste gotisch kerk van heel de wereld. Deze werd gebouwd op de plaats van de oude Moorse moskee. Doordat christenen de minaret van het moskee niet wilden afbreken, hebben zij hier een christelijke twist aan gegeven. Verder is de Plaza De Espana erg populair. Deze is overgebleven van de oude Amerikaanse tentoonstelling. Deze is verrijkt met de sierlijke ionische gevels, die ons laat denken aan de Barokstijl. In vele kanten van deze geweldige stad kun je vele mooie architecturen bezichtigen. Denk hierbij aan de Gouden Toren. Het verhaal van deze toren is nog steeds een mysterie. Hiernaast heb je ook Het koninklijk Paleis ofwel Alcázar. Deze wordt gebruikt door de Spaanse koning en koningin. Het plaza de Toros is ook erg bekend. Deze is een van de meest bezochte arena’s van Spanje, hier worden jaarlijks stierengevechten gehouden. Je stedentrip Sevilla zal dus zeker niet saai of monotoon zijn. Je zult verschillende plekken verkennen in deze wonderbare stad. 

Reizen naar Sevilla 

Wil jij een 3 daagse stedentrip boeken en vraag jij je af hoe je kunt reizen naar Spanje? Dan is het wellicht handig om de opties te vergelijken. Je kunt kiezen om met de auto, trein of vliegtuig te gaan. De vliegtuig is de snelste en goedkoopste optie. Je kunt al voor €120 een ticket halen naar de schiphol van Sevilla. Binnen 3 uurtjes ben je al in Sevilla. Met de trein duurt het in verband met de overstaptijd circa 29 uur. Met de auto duurt het circa 20 uur, mits je geen pauze houdt onderweg.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *