Tip

Kleed jezelf dit jaar in Black Bananas

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om eens te gaan kijken wat dit jaar voor jou in petto heeft op het gebied van modetrends voor mannen. Dit jaar lijken de jaren ’90 een geweldige comeback te maken. Veel trends die je toen zag lijken dit jaar weer terug te komen zoals oversized kleding, pastelkleuren en de bucket hat. Maar behalve trends uit de oude trukendoos, komen er een paar nieuwkomers om de hoek kijken. In dit blog behandelen wij de beste modetrends voor mannen in 2020!

MIB

Dit jaar is leer helemaal in, en dan met name de zwarte variant. Het is begrijpelijk dat jij niet helemaal comfortabel bent in de leather look. Maar niet alleen het leer moet zwart zijn deze zomer. Zwart is namelijk een kleur die je veel terug gaat zien door de loop van het jaar. Black on black is helemaal terug van weggeweest! Met name in de winter gaat zwart het goed doen.

In de zomer kan je beter kiezen voor lichte kleuren als pastelroze of zalm. Lavendel doet het goed bij de dames, dus dit is ook een kleur waarin je veel mannen over straat zal zien lopen tijdens de zomer.

Merken en logo’s zijn hot

Het is een tijdje zo geweest dat het dragen van merkkleding uit den boze was. De logo’s werden klein weergegeven op de borst en verder waren ze niet te zien. Dat is dit jaar wel anders!

Kijk maar eens naar de collectie van Black Bananas bij JHP Fashion. Hier zie je dat het aapje van dit merk overal terugkomt en prominent aanwezig is binnen elk ontwerp. Hou de website in de gaten voor de Black Bananas sale die er weer aan zit te komen.

Army boots

Voor zowel de nazomer als winter is een item wat je veel terug gaat zien komen de zwarte enkellaars. Zoals hierboven al aangegeven is zwart dé kleur voor de koudere maanden van het jaar.

Een paar vette sneakers of perfect gestylede nette schoenen kunnen natuurlijk ook, maar zorg ervoor dat je het redelijk simpel houdt wanneer je het hebt over deze twee soorten schoenen. De minimalistische maar toch stoere enkellaars is in dit opzicht bijna ongeëvenaard. Hoe simpeler, hoe beter. Hou rekening met het feit dat je schoenen moeten matchen bij jouw outfit. Zwart is vaak een veilige kleur en prima te combineren met de rest van een outfit. Dit maakt het combineren van een simpele schoen een stuk makkelijker, toch?