e sigaret kopen
Roken

Je eerste elektronische sigaret

Je bent van plan om te stoppen met roken of in ieder geval flink te minderen, een goed hulpmiddel daarbij is een sigaret die elektronisch is. Je kunt beginnen met nicotine vloeistof en dat langzaam afbouwen naar de niet nicotinehoudende vloeistoffen, smaakjes zijn er in vele verschillende soorten verkrijgbaar. Bij een e sigaret kopen moet je er proberen achter te komen wat je zelf belangrijk vindt, ga je eenvoudig voor het roken met damp of heb je meer specifieke eisen?

e sigaret kopen

Wil je echt roken dichtbij mogelijk benaderen?

Stoppen met roken hebben veel mensen moeite mee, een e sigaret kopen helpt je daar wel mee. Het nieuwe type elektronische sigaret is een pod systeem, deze modellen zijn zeer klein en licht in gebruik wat het meest het echte roken benaderd. Een batterij en de pod zijn de enige onderdelen van de sigaret, dit is inclusief het reservoir waar de vloeistof in zit. Er zijn zoveel verschillende soorten vloeistoffen beschikbaar dat het moeilijk om te bepalen als beginnende roker wat goed is om mee te beginnen.

e sigaret kopen

Nicotine vloeistoffen

Is je doel om te stoppen met roken dan kun je het beste beginnen met vloeistoffen die nicotine bevatten, de overstap naar minder nicotine of geen nicotine meer is dan niet zo groot. Bij een pod e sigaret is over het algemeen het nicotine gehalte hoger, dit komt omdat de sigaret relatief licht rookt. Een sterkere elektronische sigaret heeft een hoger gehalte nicotine wat je inhaleert dan dit lichte exemplaar. Daardoor wordt er ook minder vloeistof gebruikt.