kinderbed
Wonen

Het ideale kinderbed voor kinderen

Wanneer je kind groot genoeg is om in een echt bed te slapen breekt er weer een spannend moment aan, voor het eerst gaat hij of zij in een groot bed slapen. Een kinderbed moet toch aan bepaalde eisen voldoen, zo heeft het bed aan de zijkant bescherming om het niet mogelijk te maken dat je kind uit bed valt. Is je kind oud genoeg dan verwijder je de beveiliging eenvoudig. Ook wanneer je zoon of dochter ouder wordt kun je dit bed dan gebruiken.

kinderbed

Veiligheid voor alles

Bij het vervaardigen van het kinderbed is werkelijk overal aan gedacht, het bed is gemaakt volgens de strengste eisen die de E.U. heeft vastgelegd voor een bed van een kind. Ook het hout wat is gebruikt is massief, de hoeken zijn afgerond zodat je kind zich niet snel kan bezeren aan het bed. Bij het leveren van het bed hoef je geen zorgen te hebben over een matras, deze wordt namelijk erbij geleverd inclusief een wasbare hoes die je in de wasmachine kunt doen. Een schuimmatras van 7 cm zorgt ervoor dat je kind uitgerust wakker wordt.

kinderbed

Altijd het goede bed voor de kinderkamer

Niet iedere woning heeft de luxe dat het is voorzien van meerdere kamers, soms is het een beetje roeien met de riemen die je hebt kwa ruimte. Maar voor iedere kamer heeft perfecthomeshop het geschikte kinderbed. Of dit nu een bed is voor een persoon, of je hebt een stapelbed nodig voor twee personen. De ruimte die je hebt moet optimaal benut worden. Ieder bed wat je koopt is voorzien van een lattenbodem en een matras, zo heb je nooit zorgen of het bed wel compleet wordt afgeleverd.