Kleding

De lente komt eraan

Het is weer bijna lente het wordt eer een beetje warmer in Nederland. Altijd tegen deze tijd is het voor mij tijd om te shoppen. Meestal doe ik dit met mijn vriendinnen, maar dit keer neem ik mijn moeder gezellig mee. We gaan shoppen in Utrecht, een van mijn favoriete steden. Ik ben altijd een lastige als het gaat om shoppen. Ik kom in 20 winkels en uiteindelijk ga ik naar huis met maar twee tasjes. Gelukkig kan mijn moeder super goed advies geven en weet ik zeker dat na vandaag mijn kledingkast weer helemaal aangevuld is.

Drukte in de winkelstraat

Tot mijn verbazing is het ontzettend druk in de winkelstraat van Utrecht. Wij hebben bij elke winkel een afspraak gemaakt, dus wij zullen ons aan een tijdschema moeten houden. ‘Shoppen op tempo’ noem ik het ook wel. In de eerste winkel kom ik al een ontzettende leuk item tegen. Het is een prachtige charmante travelstof jumpsuit. Deze zitten ongelofelijk lekker en hij is ook nog eens afgeprijsd. Ik wist meteen dat ik hier zou gaan slagen. Nog geen rek verder kom ik ook in travelstof jurk rood tegen! Met een hele hoop kleren over mijn arm loop ik naar de paskamer. Tijd voor een modeshow! Mijn moeder zit al klaar op de bank om mijn kleren te keuren. Ze vindt het rode jurkje en de jumpsuit het leukst. Die gaan mee!

Ik heb al zo veel schoenen

Momenteel heb ik 30 paar schoenen thuis staan. Dat is best veel! Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben zeg ik dan maar. Mijn moeder kijkt ondertussen ook voor zichzelf. Even later als we weer samen komen gebeurt er iets heel grappigs. Mijn moeder en ik hebben allebei dezelfde schoenen gepast! Omdat ik niet meer thuis woon, is het toch handiger als we ieder een eigen paar mee naar huis toe nemen. Vroeger konden wij nog wel eens schoenen van elkaar lenen, maar ik heb het grootste deel meegenomen.

Nu wij heerlijk geshopt hebben en het ons gelukt is om dit keer vijf tasjes mee naar huis te nemen, is het tijd voor een lekker kopje koffie. We sluiten de dag goed af met een heerlijke latté macchiato en lopen richting de parkeergarage. Morgen wordt het prachtig weer, dus kan ik meteen mijn nieuwe kleding aantrekken. Ik heb super leuke bijpassende schoenen gekocht voor zowel onder het jurkje als onder de jumpsuit. Wat een geslaagde dag was dit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *