Stap één

Een update, in de serie ‘Ineens was alles anders’.

De eerste stap is achter de rug. De eerste stap, dat was een nogal stevige operatie drie weken geleden waarbij niet alleen de hele bovenste kwab van de rechterlong werd verwijderd, maar ook de splitsing waar die bovenkwab op uitkomt. Sleeve resectie. Heel gedoe. Niet opzoeken op youtube, daar word je niet vrolijk van.

Technisch gezien is de operatie helemaal goed gegaan, morgen krijg ik daar wat meer over te horen. Dat betekent niet dat ik dartel rondhuppel in de weilanden vol bloeiende lentebloemen – het doet allemaal nogal zeer (vooral ‘s nachts, ik slaap dan ook bijna niet), ik kom adem tekort en alles gaat langzaam, langzaam, langzaam. Maar er zit vooruitgang in.

Eerst maar eens hier een beetje van bijkomen. Dan de volgende stappen.

Last but not least: ik heb enorm veel kaartjes, mailtjes, belletjes, sms’jes en bezoek gehad. Dat is echt echt echt ontzettend tof. Dank jullie wel allemaal!!!

WordPress theme: Kippis 1.15